Nieuws | Aanbiedingen

Tijd voor wat nieuws aan de muur 😍 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Op de cosmeticamarkt zie je veel dagcèmes met een SPF factor om de huid te beschermen tegen UV-stralen. Helaas werken SPF-filters maar kort op de huid. Je zou je dagcrème elke twee uur opnieuw moeten aanbrengen om beschermd te blijven tegen schadelijke UV- stralen. SPF factoren verliezen hun kracht en zijn na twee uur niet meer actief.

De oplossing voor dit probleem hebben wij gevonden in druivenstamcellen. Deze druivenstamcellen hebben de eigenschap om hoge UV-straling te weerstaan en beschermen de huid- en stamcellen tegen de nadelige effecten van UV straling, zoals vrije radicalen, oxidatieve stress en photo-aging.

Wij hebben de druivenstamcellen toegevoegd aan alle dagcrèmes, 24 uur crèmes en emulsies.

#nouvital #nouvitalcosmetics #inspiredbynature #prebiotica #healthyskin #sunprotection #antiaging
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Praten, lachen en knijpen met je ogen door de zon; Dit zijn allemaal oorzaken waardoor lachrimpeltjes/kraaienpootjes kunnen ontstaan op de huid. Helaas kan je kraaienpootjes bijna niet voorkomen, dit hoort ook bij ouder worden, maar je kan wel ervoor zorgen dat de lachrimpels minder snel verschijnen of minder zichtbaar worden.

Onze Eye Contour Cream en Eye Contour Serum zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, dunnere huid rondom de ogen. Het Eye Contour Serum zorgt voor een betere celcommunicatie tussen de opperhuid en de lederhuid, waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. De Eye Contour Cream bevat onder andere vitamine e, deze vitaminesoort is een anti oxidant voor de huid en beschermt tegen vrije radicalen. Ook zal vitamine e de huidbarrière versterken.

Eye Contour Cream gebruik je ’s avonds na het reinigen van de huid, voor overdag (vanwege de lichtere textuur) gebruik je het Eye Contour Serum.
#nouvital #nouvitalcosmetics #inspiredbynature #prebiotica #healthyskin #eyecream #antiaging
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geef een cadeaubon!

Leuk om te geven. Leuk om te krijgen.

Verras en verwen vrienden of familie met een cadeaubon.

U kunt voor elke behandeling, of voor elk gewenst bedrag, een cadeaubon kopen.

De bon is makkelijk bestellen via whatsapp, sms of email.

×

Hallo!

Klik op de contactpersoon hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar wilhelmien.hof@planet.nl

× Stel uw vraag via Whatsapp