Nieuws | Aanbiedingen

4 dagen geleden

Huidverzorgingsstudio Gelderingen

Ik hoop dit ook snel weer te mogen doen.❤️Wat hebben onze Aromasseurs al veel mensen kunnen bereiken: de 304 aromasseurs hebben samen al 16.825 handmassages gegeven! Wist je dat meer dan een miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt? Daarom zijn wij sinds 2018 begonnen met het project: “Aromasseurs, Doing Good”! Samen met onze professionals willen we een bijdrage leveren aan mensen die heel blij zouden zijn met aandacht en contact. Met de Aromasseurs hopen wij samen bij te dragen aan het oplossen van een groot maatschappelijk probleem. Dit doen we door met verschillende teams van Aromasseurs door heel Nederland handmassages te gaan geven! Het doet ons verdriet dat onze Aromasseurs juist nu geen handmassages kunnen geven, terwijl ouderen zich nu nog eenzamer voelen. We hopen dat we snel weer aan de slag mogen gaan. Wil je meer weten over ons mooie project? Bekijk onze blog 👉https://bit.ly/2XH9VP3 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Het ingrediënt Vin-upLift in de vernieuwde Quicklift is gebaseerd op de plantaardige polysaccharide Caesalpinia Spinosa Gum en Zwitserse ijswijn.
De Zwitserse ijswijn wordt geproduceerd door een speciale druifsoort te bevriezen voor het oogsten. Bij het bevriezen van de druiven, blijven alleen de sterkste en gezondste druiven over met een unieke moleculaire samenstelling en een hogere concentratie polyfenolen. Deze hebben een liftende en verstevigende werking op de huid.
Het liftende effect in meteen merkbaar zodra je het op je huid aanbrengt. Quicklift geeft een directe jeugdige en frisse uitstraling. Binnen 30 minuten is de diepte van oppervlakkige rimpels verminderd.
Daarnaast bevat Quicklift onder andere triple hyaluronic acid om de huid optimaal te hydrateren en agave extract om de fijne lijntjes te reduceren.
#vipuplift #triplehyaluronicacid #hyaluronicacid #moisturizing #instantlifting #icewine
#swissicewine #youthful #wrinklereduction #antiwrinkle #inspiredbynature
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Super fijne producten. 🌸💆‍♀️Onze huid reinigen en verzorgen is een heerlijk begin of einde van de dag. Het zorgt voor een ontspannen momentje voor jezelf en het verzorgt je huid. Plantoliën als argan, cactus, kokos, jojoba en abrikozenpitolie bevatten van nature werkzame, huidverzorgende ingrediënten zoals vitamine E en essentiële vetzuren. Deze fantastische voedingsstoffen verzachten, voeden en beschermen onze huid net als ze dat doen in zaden, noten en vruchten. Tip: gebruik deze olie na het douchen wanneer je huid nog vochtig is. Zo wordt de olie sneller en beter opgenomen door de huid. 💜 ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Geef een cadeaubon!

Leuk om te geven. Leuk om te krijgen.

Verras en verwen vrienden of familie met een cadeaubon.

U kunt voor elke behandeling, of voor elk gewenst bedrag, een cadeaubon kopen.

De bon is makkelijk bestellen via whatsapp, sms of email.

×

Hallo!

Klik op de contactpersoon hieronder om te chatten via WhatsApp of stuur een e-mail naar wilhelmien.hof@planet.nl

× Stel uw vraag via Whatsapp